در بین مرکبات، لیموشیرین، نارنج و گریپ فروت وقتی برش می خورند، تلخ می شوند اما خوب است بدانید که این تلخی ضرری برای سلامت ما ندارد. علت تلخی این ها وجود دو ماده ی آنتی اکسیدان است که در ادامه آن ها را معرفی کرده ایم.

علت تلخی لیموشیرین وجود موادی به نام نارینجین (نارینژین) و لیمونین است. هر چه مواد قلیایی در یک ماده طبیعی مثل میوه ها بیشتر باشد وقتی که این ها برش می خورند و در معرض هوا قرار می گیرند، طعم آن ها به سمت تلخی می رود؛ چرا که نارنجین و لیمونین با اکسیژن هوا ترکیب شده و تلخ می شوند.

در بین مرکبات، نارنج، لیموشیرین و گریپ فروت این خاصیت را دارند؛ و هرچه درجه ی شیرینی یک میوه بیشتر باشد، تلخی خود را بیشتر نشان می دهد.


کیف اینترنتی تلخی ,گریپ فروت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طب سنتی ایرانی تولیدی کیف پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان سبز مووی | بیننده باشید اخبار ورزشی Remirxovbl86 News بلبرینگ نورد صنعت دارو شناسی ، بیماریها و کمک های اولیه در تیرخوردگی ،تصادفات ، .شکستگی ها جدیدترین اخبار و اطلاعات سئو HAKIM DAN